Mark en Janina brengen; Sweet Rendezvous!

Het duo Mark & Janina blaast met de single “Sweet Rendezvous” nieuw leven in de authentieke Volendamse Palingsound. Met deze door Kees Plat (Tribute To The Cats Band) geschreven en geproduceerde track levert dit duo een zeer herkenbare en pakkende debuutsingle af, waar Volendammers patent op lijken te hebben. De in Nieuwegein geboren Mark van Veen kwam in 2010 in contact met Kees Plat, die zijn debuutsingle schreef en produceerde.
  
Enkele singles volgden en dit jaar besloot Mark om samen met de dochter van Kees Plat, de Volendamse Janina, een duo te vormen. Janina is al vanaf haar 18e actief in de muziek en deed haar podium ervaring op in talloze bandjes. Tussen Mark & Janina heerst een enorme muzikale klik en de eerste optredens als duo sloegen in als een bom. Een gezamelijke duet-single leek het logische gevolg. Met Mark & Janina lijkt er een nieuw hoofdstuk in de rijke palingpopgeschiedenis te zijn aangebroken.

Kees Plat en Mark van Veen zetten Volendammer kermis op z'n kop!

Tijdens het eerste weekend van september barst in Volendam het jaarlijkse kermisfeest weer los! Dit is al van oudsher hét feest van het jaar in Volendam! Zo ook voor Kees Plat en Mark van Veen die al jaren op de kermisfeesten optreden. Vorig jaar stonden ze nog samen in de feesttent met o.a. de 3J’s.

Dit jaar gaan ze de boel op stelten zetten in ’t Gat van Nederland op zaterdagmiddag en maandagmiddag zijn ze te zien bij Lotje Wine & Dine, het restaurant van Jan Smit. De heren zijn alweer druk aan het aftellen en kunnen niet wachten tot het feest losbarst. Wil je meer weten over Kees en Mark? Kijk dan snel even op hun website www.keesenmark.nl

Mark van Veen blijft Kees Plat trouw

Mark had vanaf zijn geboorte een voorliefde voor muziek en naast zijn vocale uitspattingen is hij een getalenteerd drummer. Inmiddels toert Mark als zanger door heel het land en zelfs daarbuiten. Vanaf 2009 zit de muzikale carrière van Mark in de lift. Hij zong in het voorprogramma van Tribute to the Cats Band en kwam in kontakt met zanger/gitarist Kees Plat. Na een goed gesprek ging Kees een nummer voor hem schrijven en deze werd opgenomen in de studio van Arnold Muhren. “ Geen leven zonder jou” is de titel van het eerste nummer wat Kees schreef voor Mark.

Nu vele jaren later is een grote vriendschap ontstaan tussen deze twee en regelmatig treden ze samen op. Ook is Kees de componist gebleven van alle nummers die Mark heeft uitgebracht. Ook “ Kom dans met mij” is van de hand van Kees en ligt lekker in het gehoor. Iedereen die het nummer heeft gehoord is enthousiast en dat smaakt naar meer. Radiojocks als Frans Duijts zal er ruimschoots aandacht aan besteden in zijn programma dat staat al vast en de hoop is dat velen zullen volgen. De voortekenen zijn veelbelovend.

RTV: Showbizzinfo/Geert Hakze / geert@showbizzinfo.com

Mark brengt verzamel-EP uit!

Hij is uit! De nieuwe single "Kom Dans Met Mij" van Mark van Veen! Dit keer niet zomaar een single, maar verpakt in een schitterende verzamel-EP. Mark is opnieuw de studio ingedoken en heeft, samen met producer Kees Plat, in de RV Studio te Tilburg zijn singles opnieuw ingezongen en opgenomen. Het resultaat is te horen op een gloednieuwe EP.

Wil jij de EP ook hebben? Voor maar 10 euro heb je hem in huis! Bestellen kan via info@Markvanveen.com .

Mark actief op Social Media!

Je kunt er bijna niet meer omheen; de Social media! Ook Mark is erg actief op allerlei social media kanalen. Ben je een grote fan en wil je van alles op de hoogte blijven rondom Mark van Veen? Volg hem dan snel op Twitter, vind hem leuk op Facebook, abonneer je op zijn YouTube kanaal en volg hem op Instagram! De links kun je vinden onderaan op deze website!

IN GESPREK MET MARK VAN VEEN !

Mark van Veen, ook wel bekend van het duo Kees (Plat) & Mark (van Veen), zit al vanaf zijn kindertijd in de muziek. Op zijn vijfde begon hij bij de plaatselijke drumband en heeft daarna in vele bandjes gezeten als drummer. Hij was zeer ervaren in zijn vak en is zelfs sinds 2013 muziekinstructeur van een showband in zijn voormalige woonplaats Culemborg.  Ter zijnetijd kwam men ook achter de vocale kwaliteiten van Mark en werd er al gauw meegezongen tijdens optredens. Mark zong voor de fun wat demo’s in. Hierop werd gereageerd van Hey! Daar moet je wat mee doen en dat was wel even raar om te horen, aldus Mark. Maar Mark had geluisterd, trok de stoute schoenen aan en stuurde een demo naar Henk Jan Smits (Idols) die op dat moment een talentscout-website had.

Mark verteld: Ik kreeg van Henk Jan positieve reacties en dat gaf mij een beetje meer moed.  Ik bleef repeteren en daarna besloot ik om een optreden te gaan doen in de plaatselijk kroeg, en dit sloeg in als een bom. Dit alles was in 2007 en sindsdien ben ik bezig als zanger.

(Meer van dit interview lees je in het Lucky Joe Magazine! Deze kun je bestellen via info@markvanveen.com)